На територията на Община Дряново от 04 до 08 юли тази година ще се проведе третият Ювентус джуниър камп в България.

Организаторите на лицензирания лагер на най-титулувания италиански клуб Ювентус са Футболен клуб Комета, C.R.E.A.M. Bulgaria и фенклубът на Ювентус в България, а домакин е Община Дряново. И тази година участие в спортния камп ще могат да вземат момчета и момичета до 17-годишна възраст от цялата страна, независимо дали тренират професионално или просто обичат да спортуват. Таксата за участие ще бъде една от най-ниските в цяла Европа, като за записване до 03.06.2022 г. таксата е 750 лв, а за записване след 03.06.2022 г. – 790 лв. В таксата са включени пет нощувки, закуска, обяд и вечеря по съгласуван със спортни диетолози хранителен режим в хотелите на територията на гр. Дряново. В рамките на сумата децата ще получат още пълна екипировка на гранда от Торино, специална за камповете по света – два екипа за Ювентус камп, състоящи се от фланелка, тренировъчни къси гащета и футболни чорапи.  Всяко участващо дете ще получи още топка и раница на италианския клуб, други подаръци, както и пет дни, изпълнени с футбол и забавления.

Организаторите ще разкрият допълнителна информация около лагера на официална пресконференция в залата на Националния стадион „Васил Левски“ на 10 май, от 11:00 часа. Сред гостите ще има известни футболисти, участници в предишни издания, приятели и партньори на инициативата.

Участниците в инициативата надграждат традиционно високия стандарт при провеждането на Ювентус джуниър камп, базирайки се на опита от предходните издания от 2016 г. в гр. София и от 2018 г. в гр. Стара Загора. Домакините от град Дряново и организаторите са подготвили атрактивна петдневна програма, която да осигури на децата незабравими преживявания и емоции.

Регистрациите са отворени до изчерпването на капацитета на кампа от 90 деца, а желаещите да получат повече информация за възможности и условия могат да го направят във facebook на https://www.facebook.com/juvecampbulgaria. Всички въпроси около участието и записването на деца могат да се изпращат на e-mail juvecampbulgaria@gmail.com или juventuscamp@kometa.bg, както и на телефон 0884 218 444 или след предварителна уговорка в офисите на организаторите в София.